Trots att badrummet kanske inte är det rum som du vistas mest i hemma så är det ändå en plats som du använder många gånger om dagen. Förutom toalettbesök och personlig hygien så kanske du också har en tvättmaskin här, och säkert så är det här du står och sminkar dig eller fixar till frisyren.

Badrummet är också en plats som andra besöker, till exempel om du bjuder hem vänner på middag. Till skillnad från sovrummet som är till för dig och din familj så kommer dina gäster under middagsbjudningens gång säkert behöva gå dit. Därför är det trevligt, både för dig och för andra, om badrummet är riktigt fräscht och snyggt.

En plats att njuta på

Efter en lång dags arbete, träningspasset eller under helgen är det viktigt att få stressa av och vad kan vara underbarare än att sjunka ner i ett lyxigt stort badkar, omgiven av några väldoftande värmeljus och lite skön musik i bakgrunden? Om du har en stor och stökig familj så kan badrummet bli ditt privata spa under några välförtjänta stunder. Se därför till att du har ett förråd av ljus och tillgång till musik. Om du inte har ett högtalarsystem till badrummet finns det bra små Bluetooth högtalare som du enkelt kan koppla till mobilen och förvara i något hörn där inte vatten eller fukt kommer åt.

En egen oas

Även om du inte är proffsfotograf med en enorm och dyr kamerautrustning så har du säkert tagit en massa bilder med din telefon. Välj ut dem du gillar bäst och dekorera badrummet med ramar i olika storlekar fullt av minnen och människor du tycker om. Tänk på att ett badrum kan bli ganska blött så att du väljer ramar som tål vattenstänk. Det finns också hela duschdraperier med särskilda fickor för foton, som du kan fylla med massor av vackra, roliga och knäppa bilder.

Det är också vackert och fräscht med gröna växter; en liten kruka på en hylla eller en minipalm i ett hörn kan passa riktigt bra. Hör med blomsterbutiken vilka växter som trivs bäst i ett badrum och ge dig själv en personlig oas mitt i vardagsstressen.