Trött på ett tråkigt och trist badrum? Det finns flera sätt att skapa en lyxkänsla i badrummet, och det med mer eller enkla medel – här är alla de bästa tipsen på hur du gör!

Vad är den ultimata lyxen i ett badrum? Att slinka ned i ett badkar såklart. Hos badspecialisten.se finns lyxiga badkar för dig som vill skapa det perfekta badrummet med hjälp av ett bubbelbadkar, en ångbastu eller ett riktigt spabad. Men har du redan ett funkiskar hemma så kan du faktiskt lyxa till det med, men det kräver förstås lite mer eftertanke. Däremot behöver du inte behöver spendera en massa pengar för att göra att ett tråkigt badrum lite roligare och med en känsla av lyx? Du behöver faktiskt inte mer än lite fantasi för att göra en trist toalett med badkar till ett lyxigt badrum – kolla bara på badrummen som Elle Decorations lagt upp bilder på och ta inspiration därifrån.

Tips på att skapa lyxigt badrum

Det finns fler än ett sätt att skapa ett lyxigt badrum på. Något som magasinet Sköna hem skriver om är hur du till exempel kan ta in grönska i badrummet för att göra utrymmet mer levande, inreda med färg som ett tema, skapa lyx med bubbelbad och eteriska oljor i badet och mycket, mycket mer knep. Men för att du verkligen ska få ut det mesta av ditt badrum och hålla kvar känslan av lyx så måste du tänka på en annan sak: att hålla rent och fräscht här!

I videon nedan delar städexperten Marléne Eriksson med sig av sina allra bästa städknep för att få badrummet att gnistra, något som får programledarna på nyhetsmorgon att verkligen lyssna ordentligt för en gångs skull – kolla själv: