Glöm jordnära färger och ljusa pasteller. Säsongens trender i inredning går mot starka kulörer, stora mönster och grafisk design på textilier, kuddar och tavlor! Mer trendspaningar får du i den här texten.

Att göra en trendspaning i inredning är egentligen inte svårt. Det lättaste sättet är att gå in på en heminredningssida för att spana in det senaste utbudet. Gå in på NolhagaHem.se för att se vad de senaste de fått in är. Där får du en bra känsla över vad som trendar, vad folk efterfrågar och vad de erbjuder.

Inredningstrenden: personligt och färgglatt

Att inreda personligt kanske inte alltid är så enkelt. Vad betyder det egentligen att inreda efter egen smak och tycke om man inte är så säker på vad man tycker är snyggt? Det viktiga här är att inreda på ett sätt som får dig att känna dig lugn och hemma. Försök inte efterlikna inredningsmagasinen, utan kör på vad du tycker ser vackert och harmoniskt ut själv. Det är ungefär som med kläder: kanske tycker du till exempel om gröna tröjor – då beror det förmodligen också på att du klär i grönt!

Vad du däremot kan tänka på är materialval. Det är otroligt trendigt med fina material så som linne på till exempel gardiner och kuddar. Linne är ett hållbart material som ofta har en något sträv känsla. Detta i kombination med färgglada ”stänk” i form av kuddar i olika kulörer gör att du får en mycket snygg ombonad känsla i ditt rum. I Sköna Hem har de en bra guide på hur du kan göra när du väljer ut gardiner. Läs mer om trender, färger och mönster i den här artikeln!

De tre ledorden för inredningen i år är:

  • Hållbart
  • Färgglatt
  • Personligt

Nu är bara det viktiga att hitta rätt ställe att handla på. Nolhaga hem kan rekommenderas eftersom de har ett stort utbud samtidigt som det inte blir sådär opersonligt. Tvärtom har de en vassare design och med hållbara material som motsvarar trenderna.